We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Verhuizing van Lenferink Auto’s naar Plesmanweg Almelo

Het is 1999 als Ben het besluit neemt Geesteren te verlaten. Na 24 jaar zaken te hebben gedaan aan de Delmaweg, koopt Ben een groot bestaand pand, het voormalig Palthe-pand, gelegen aan de Plesmanweg 11 in Almelo. Hier wordt een ongekend huzarenstuk op autogebied gebouwd. Een autoverkoopbedrijf gebaseerd op een geheel nieuw concept. De klant moet er, al of niet met zijn gezin, een dagje kunnen verpozen. In die tijd ongekend in Nederland. Terwijl de gemiddelde doorsnee showroom ca. 1500 vierkante meter beslaat, gaat Lenferink Auto’s hier met 12.000 vierkante meter ver bovenuit. Autobranche, artikel in

Business 2000, zegt dat het de grootste showroom van Nederland wordt.

Laat een bericht achter

Jou email adres zal niet publiek worden gemaakt
*