We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Verhuizing Delmaweg Geesteren

Het erf van zijn ouders bleek al spoedig te klein. Er werd uitgekeken naar een andere plek. In 1978 werd verderop aan de Delmaweg in Geesteren een geschiktere plek gevonden. Moeder Lenferink zorgde voor de telefoon en de nodige kopjes koffie. Door de grote vraag naar auto’s werd het al snel drukker en werd er een medewerker aangenomen. Binnen twee jaar bleek de nieuwe locatie te klein en werd er een aanliggend stuk grond aangekocht. Deze werd gedeeltelijk verhard en als parkeerterrein ingericht.

Laat een bericht achter

Jou email adres zal niet publiek worden gemaakt
*