We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

Tankstation

Na de LTS ging Ben eerst anderhalf jaar aan het werk bij een Ford garage (1972) en daarna bij zijn broer Harry in Ootmarsum.

Bij zijn oudere broer Harry leerde Ben de verschillende kanten van het autobedrijf kennen; de techniek van de werkplaats, het inkopen van auto’s en de autoverkoop. Vooral verkoop lag hem, handel zat hem schijnbaar in het bloed en al snel had Ben de beslissing gemaakt dat hij voor zichzelf wilde beginnen. Van zijn vader mocht hij de schuur gebruiken die bij zijn ouders op het erf stond, ooit was Harry ook hierin begonnen. In 1974, Ben was toen 19 jaar, kocht hij zijn eerste Porsche.

Laat een bericht achter

Jou email adres zal niet publiek worden gemaakt
*