We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

School

Na de lagere school ging Ben naar de LTS waar zijn interesse voor (auto)techniek werd versterkt. In zijn vrije tijd en na school stond Ben aan de benzinepomp van zijn oudere broer Harry, die al een garagebedrijf had. Hier leerde hij de eerste kneepjes van het vak. Zoals Ben zelf zegt leerde hij hier tellen en gedienstig te zijn naar klanten, een belangrijke basis voor zijn latere eigen autobedrijf. Als jongen van 16 jaar reed Ben al in zijn eerste zelf gekochte auto.

Laat een bericht achter

Jou email adres zal niet publiek worden gemaakt
*